Organiziranost Aktivnosti Sodelovanje Galerija Povezave Novice                    Domov

PENZION KANONIR je prijeten družinski penzion ob reki Kokri sredi belih vrhov Kamniško-Savinjskih Alp. Pri nas si boste odpočili od tegob vsakdanjega hitrega življenja, se z rahlo sapico v laseh sprehodili v zeleni naravi in si privoščili pozen obilen zajtrk kot tudi romantično večerjo ob soju sveč.

PENZION KANONIR Vam ponuja preživeti vaš prosti čas v miru in udobju sredi neokrnjene narave in gora. Razvajali Vas bomo z našimi domačimi dobrotami in gostoljubnostjo.

PENZION KANONIR Vas očara s svojo domačnostjo, zbirko vaških etnoloških predmetov, romantično lovsko sobo s kaminom za hladne večere in desetimi prijetno urejenimi sobami s prečudovitim razgledom.

Poživite si Vaše počitnice s sprehodi, gorskimi pohodi in kolesarjenjem. Jeseni so gozdovi polni gob, pozimi pa je organizirano sankanje in drsanje.

NAŠA GOSTINSKA PONUDBA:
postrvi na tržaški način, srna v omaki, divjačinski golaž, svinjska pečenka, široki rezanci in svaljki z gobovo omako, domač narezek, potica, jabolčni in borovničev zavitek ter prekmurska gibanica, raznovrstne pijače, likerji, ...

K nam boste prišli kot gostje, odšli pa kot PRIJATELJI!